Αρχική > Chemical Items > Variety > Decor Concrete (Τσιμέντο)250+25ml - Light - Pentart

Decor Concrete (Τσιμέντο)250+25ml - Light - Pentart

Decor Concrete (Τσιμέντο)250+25ml - Light - Pentart
Κωδικός
26669
Η τιμή μας:
2.80
 

Δημιουργήστε αντικείμενα που μοιάζουν ότι έχουν φτιαχτεί από τσιμέντο μέσα σε λίγα λεπτά με αυτό το σύστημα των δύο συστατικών. Για να μιμηθείτε άγριες, βιομηχανικές επιφάνειες χρησιμοποιήστε τo τραχύ υλικό, για να επιτύχετε πιο λείο αποτέλεσμα επιλέξτε την σκόνη μπετόν fine decor. Ελαφριά αντικείμενα τα οποία κρεμιούνται μπορούν να δημιουργηθούν με την σκόνη light.

Για να καθορίσετε την απαιτούμενη ποσότητα της σκόνης που θα ρίξετε σε ένα καλούπι, τοποθετήστε την σκόνη σε ένα μπολ και προσθέστε υγρό από το μικρό μπουκαλάκι σε τόση ποσότητα ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα που να μοιάζει με τη βρεγμένη άμμο.

Το μείγμα μπορεί να χρωματιστεί με τα pigment paste της Pentart.

Στη συνέχεια πιέστε το μείγμα μέσα στο καλούπι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχει γεμίσει τέλεια όλο το χώρο του καλουπιού.

Τοποθετήστε το καλούπι σε μια επιφάνεια κατάλληλη για να μπει σε φούρνο μικροκυμάτων και στεγνώστε το μείγμα για 2-5 λεπτά στα 700 W. Το αντικείμενο γίνεται αδιάβροχο αν ψηθεί στη συνέχεια σε συμβατικό φούρνο για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς.

 

 

Σχετικά προϊόντα

Rust effect Powder 180 gr, Pentart
€2.20
Liquid Rust effect (εφέ σκουριάς) 20ml ,Pentart
€2.20

Στείλτε το σε ένα φίλο

: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα:


*