Αρχική > Σεμινάρια decoupage

Σεμινάρια decoupage

 

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι όρεξη για δημιουργία, τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας! Ελάτε στην παρέα μας και μάθετε όλα τα μυστικά της decoupage από μια ειδικό! Η Μάγια θα σας μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για δημιουργείτε όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα καθώς και να αναπαλαιώνεται ξεχασμένα από το χρόνο αντικείμενα και μικροέπιπλα με την τεχνική της decoupage. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και με την καθοδήγηση της Μάγιας θα δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργείτε με decoupage. Θα μάθετε πως να χειρίζεστε εύκολα και σωστά υλικά όπως κρακελέ, πατίνες, πάστες και πολλά άλλα. Τα σεμινάριά μας είναι πάντα ολιγομελή εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας.
  Για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, αλλά και για τις ικανότητες της Μάγιας σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην Gallery για να δείτε τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τις μεθόδους που διδάσκονται αλλά και για τις προσφορές των σεμιναρίων μας καθώς και για να λύσουμε οποιαδήποτε άλλη σχετική απορία σας.

Σε όλα τα σεμινάρια μας σας θα δείτε φωτογραφίες των έργων που θα δημιουργήσουμε παρέα !τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την Μάγια για αυτόν τον σκοπό, έτσι σας βοηθάμε να αποφασίσετε ποιο εύκολα, ποια είναι τα σεμινάρια επιθυμείτε μα παρακολουθήσετε.

 

   ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε καλά  την τεχνική Decoupage
και έχετε επιλέξει  που θα κάνετε το πρώτο μάθημα  πρώτα πρέπει να:

1. Δείτε τα  έργα (περισσότερα από ένα) του προσώπου που παραδίδει τα σεμινάρια .Να είστε σίγουροι ότι τα έργα του, είναι αυτά που θα θέλατε να δημιουργήσετε μόνοι σας.

2. Ρωτήστε για το τι μεθόδους και τεχνικές  χρησιμοποιούνται στα σεμινάρια.

3. Μελετήστε διάφορες προσφορές , και σκεφτείτε  αν σας ευχαριστεί η τιμή,
προσοχή όμως μην κρίνετε αμέσως από το τελικό ποσό της προσφοράς αν δεν συγκρίνετε την τεχνογνωσία του αφηγητή και το τελικό αποτέλεσμα του έργου ,
Τι είδους γνώσεις θα λάβετε, και τι εργαλεία και υλικά θα χρησιμοποιήσετε
στα σεμινάρια.
Η μοναδικότητά μας είναι πως φεύγετε από το εργαστήρι μας με ολοκληρωμένο έργο, και όχι απλά εφαρμογή υλικών πάνω σε επιφάνειες.

4. Τέλος  μελετήστε τη δική μου προσφορά για τα σεμινάρια.

Δείτε όλο το πρόγραμμα σεμιναρίων εδώ

 

Ολες οι τιμές σεμιναρίων που αναγράφονται στον πίνακα  δεν περιλαμβάνουν φ.π.α