Αρχική > Γνωρίστε μας...

Γνωρίστε μας...

Το Decomagia μεγάλωσε και έγινε Hobby Show Decomagia! Στόχος μας είναι ο χώρος μας να στεγάσει κάθε μορφής τέχνης, να γίνει ο χώρος όπου θα ζούμε και θα αναπνέουμε για τη δημιουργία!  

Στο χώρο μας διοργανώνονται μια σειρά από σεμινάρια όπου οι δάσκαλοί μας μοιράζονται με εμάς την αγάπη για την τέχνη παρέχοντας στους μαθητές γνώσεις και έμπνευση. Παράλληλα, φιλοξενούμε συνεχώς καλλιτέχνες από κάθε τομέα της τέχνης, για να μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα.

Εκτός από τα σεμινάρια, στο εργαστήρι μας διοργανώνονται πολλές δωρεάν παρουσιάσεις, ώστε να ενημερωνόμαστε για ό, τι νέο υπάρχει.

Ο χώρος μας να είναι ανοιχτός για όλους όσοι θέλουν να μοιραστούν την τέχνη τους και τις ιδέες τους μαζί μας και γι’ αυτό παραχωρείται για εκθέσεις και events.

Παράλληλα, στον άνετο χώρο μας μπορείτε πλέον να βρείτε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία υλικών, η οποία διαρκώς θα αυξάνεται από εταιρείες όλου του κόσμου,  για κάθε σας δημιουργία. Όλα τα υλικά μας θα συνεχίζεται να τα βρίσκεται φυσικά και στο ανανεωμένο μας και πλήρως ενημερωμένο e-shop μας.

Ψυχή του Hobby Show Decomagia είναι η Μάγια, μια από τις πρώτες δημιουργούς που ασχολήθηκε ενεργά με το decoupage στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να μεταδίδει τις γνώσεις της γύρω από αυτό, ενώ συνεχώς εξελίσσεται μαθαίνοντάς μας νέες τεχνικές. Μαζί της βρίσκονται όλοι οι δάσκαλοι του εργαστηρίου μας, οι οποίοι με το ίδιο πάθος δημιουργούν και μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις τους.

Στην τέχνη δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Γι' αυτό στο εργαστήριό μας όλοι έχουν τη δική τους θέση με τις ιδέες τους, την έμπνευσή τους και την ανάγκη τους για δημιουργία.