Αρχική > Το εργαστήρι μας

Το εργαστήρι μας

Καλώς ορίσατε στο εργαστήριο Decomagia. Ελάτε στη παρέα μας και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο της decoupage! Ένα κόσμο γεμάτο συναισθήματα όπου κάθε ιδέα και σκέψη μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το εργαστήρι μας έχει ένα και μόνο σύνθημα:
Η δημιουργία είναι πάθος, είναι έκφραση, είναι τρόπος ζωής.
Η δημιουργία  δεν είναι προνόμιο λίγων και εκλεκτών αλλά όλων όσων θελήσουν να την βάλουν στη καθημερινότητάς τους. Για αυτό και εμείς καλούμε όλες και όλους όσους θέλουν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν μέσω της DECOUPAGE (ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ) να ανακαλύψουν κοντά μας τα μυστικά της αλλά και την ομορφιά της. Με την ντεκουπάζ μπορείτε να κάνετε όμορφα έργα εύκολα χωρίς να έχετε ταλέντο στη ζωγραφική ούτε κάποια άλλη ειδική δεξιότητα, μόνο διάθεση για δημιουργία!
Στο εργαστήρι μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα, από τα βασικά υλικά της ντεκουπάζ και του Scrapbooking όπως κόλλες, χρώματα, χαρτοπετσέτες και ριζόχαρτα μέχρι και τα πιο νέα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά για διάφορα εφέ όπως κρακελέ, πατίνες, τρισδιάστατες πάστες και χρύσωμα.
Κάθε μήνα οργανώνουμε πληθώρα σεμιναρίων για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από το πρόγραμμα σεμιναρίων.

                        

Πως είναι το εργαστήρι της Μάγιας  ;
Τα λόγια των ίδιων των μαθητριών της είναι αρκετά κατατοπιστικά:
"Μπαίνεις και αμέσως το άρωμα του εργαστηρίου σου φτιάχνει την διάθεση. Κοιτάς αριστερά δεξιά και δεν ξέρεις τι να πρωτοχαζέψεις! Τα καινούργια ριζόχαρτα; Τα ατελείωτα υλικά; ή μήπως τις αμέτρητες χαρτοπετσέτες; Αφού λοιπόν ξεπεράσεις την πρώτη παρόρμηση του παιδιού που μόλις το έβαλαν σε ένα παιχνιδότοπο και τα θέλει όλα, βλέπεις τα κορίτσια με την Μάγια να πίνουν καφέ στο μεγάλο τραπέζι και να δημιουργούν αμέριμνες. Το τραπέζι είναι γεμάτο ριζόχαρτα, πάστες και κόλλες, τα πινέλα έχουν πάρει φωτιά, τα κρακελέ έχουν την τιμητική τους και τα φωτεινά χαμόγελα των κοριτσιών που σε καλωσορίζουν φτάνουν για να καταλάβεις πόσο απολαυστικό είναι να κάνεις decoupage παρέα με καλές φίλες..."

                                                                                                            Φιλικά Μάγια

                           http://decomagia.gr/image.php?id=1720&type=D